Ik ben Warner Raven geboren in 1971 en vele noemen mij Erwin. Dat is ontstaan omdat er meerdere Warner’s in de familie waren en kreeg ik een roepnaam. Ik heb een fantastische vrouw, en 5 kinderen.
Van jongs af aan ben ik al creatief en ben rond mijn tienertijd begonnen met portret tekenen. Van een kleine pasfoto met vergrootglas erbij deze natekenen op een A0 formaat portret. Dit was eigenlijk wel mijn grootste specialiteit en kon hiermee een leuke zakcent verdienen. Alhoewel op school de meeste leraren van mening waren dat ik naar de kunstacademie moest ben ik toch de opleiding tot ondernemerschap gaan volgen. Door deze opleiding heb ik ook het commerciële vak geleerd. Het was een opleiding waar naast de economische en commerciële vakken ook reclame tekenen een prominent vak was. Naast dit vak was er ook het vak Esthetische Vorming waardoor het kunstzinnige in je zelf naar voren werd gebracht, dit tezamen wekte mijn interesse voor het reclamevak zelf.
 Aangezien eind jaren ’80 en begin jaren ’90 de computer niet (tenminste niet op school en in mijn omgeving) werd gebruikt voor grafisch werk en absoluut nog niet populair was moest alles nog met de hand getekend. Typografie tekenen hoorde daar ook bij. Echter kwam ik rond ’96 in contact met Photoshop 2.5. Ik was direct gek op dat programma helemaal toen ik de beschikking kreeg over versie 3.0 waarin lagen werd geïntroduceerd. Vanaf versie 4.0 ben ik Photoshop tot volledig gaan leren benutten. 
Maar Photoshop had ook zijn beperkingen en ondanks dat je daar best e.e.a. in kon opmaken vond ik het met name een programma voor bewerking van afbeeldingen in alle denkbare van eenvoudige tot complexe opzichten. Dus wilde ik mij verdiepen in Illustrator en begon versie 7 te verkennen. Alhoewel ik dat toen een heel complex en ingewikkeld programma vond heb ik het mij d.m.v. een bijbel helemaal eigen gemaakt en werk er sindsdien mee. Hiermee kon ik volledig mijn creativiteit in kwijt en ben ik begonnen met het ontwerpen van trouw- en geboortekaartjes en mij uiteindelijk volledige gericht op bedrijven voor hun huisstijl indentiteit zoals het ontwerpen van logo’s, briefpapier, visitekkaartjes, advertenties, websites, flyers, posters, gevelreclame en noem maar op. Hiermee was mijn grafische ontwerp periode aangebroken en later voegde ik InDesign er aan toe voor magazine en krant layout.
EEN KOP KOFFIE, SAMENWERKEN OF VRAGEN?
Misschien wil je wel eens van gedachte wisselen wat ik voor je kan betekenen. Of als je wilt samenwerken, mij als freelance wilt inhuren of je wilt andere informatie kun je altijd even contact met mij opnemen. 
Bel me op 06 15 15 0447 of vul onderstaand formulier in.
VERZEND
Bedankt voor je bericht of vraag. Ik geef zo snel mogelijk antwoord of neem contact met je op.
Back to Top